Sergiu Curca, cantaretul din judetul Arad, a lasat multa tristete in urma lui. El s-a sinucis inainte de Anul Nou, spanzurandu-se cu un cordon, de usa, iar tatal lui l-a gasit pe 1 ianuarie.( Vezi AICI imagini de la inmormantarea lui Sergiu Curca)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

Dupa ce l-a sunat de cateva ori si a vazut ca nu raspunde, tatal lui Sergiu s-a dus la garsoniera unde acesta locuia singur, a spart usa si l-a gasit fara suflare.

Moartea tanarului de 22 ani a fost un soc nu doar pentru familie, ci si pentru colegi, prieteni si apropiati. La inmormantarea lui a fost multa jale, iar parintii erau daramati si nu puteau accepta ca-si conduc fiul pe ultimul drum.

“Mama lui Sergiu era terminata, plangea incontinuu, ti se rupea sufletul. Statea langa sicriul lui, inainte de a-l duce la groapa si ii spunea “Scoala-te, hai, scoala-te!”, in timp ce era aplecata peste el si zgaria cu unghiile geamul sicriului. Nu puteai sta langa ea… suferea ingrozitor. O femeie foarte frumoasa, chiar vorbeau cei prezenti ca desi era plansa, daramata, era foarte frumoasa ”, ne-a povestot o persoana care a fos  la inmormantarea lui Sergiu Curca.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si