Invitat pe platoul unei emisiuni televizate, actorul a facut dezvaluiri despre starea de sanatate a sotiei sale si a vorbit despre partenera sa de scena, Stela Popescu, scrie spynews.ro.

„Incercam sa mergem mai departe.

Este foarte greu fara Stela. Imi placea sa o salut, sa-i dau programul pe saptamana asta... Era o stare de mobilizare. Va fi foarte greu.(...)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nu stiu daca mai gandesc. Incerc sa ma gandesc la cate un proiect, la ce insemna anul 2017, 2016, 2015 atunci.(...) Nu mai am suportul sa ma sfatuiesc cu oameni. Au disparut multi oameni de revista, a disparut sala. Trebuie sa ne zbatem, atata timp cat mai functionam.(...)

A ramas, din fericire, lupta cu sanatatea sotiei mele.

Nu mai stiu ce sa fac. E cand bine, cand mai putin bine. Inca n-am primit acel semnal care sa ma faca sa fiu putin mai optimist fata de viata mea.(...) Vrem sa facem un spectacol omagiu Stelei,” a declarat Alexandru Arsinel, vizibil afectat de intamplarile tulburatoare din ultimele luni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si