Victima a fost gasita de catre mama sa, iar apropiatii familiei spun ca fratii aveau divergente pe tema comportamentului celui mai mic.

Crima a fost sesizata la 112 duminica, tanarul de 23 de ani fiind gasit de mama intr-o balta de sange, in apartamentul familiei, situat pe strada infratirii din Brasov.

Politistii si procurorii sositi pentru cercetari au constatat ca victima a fost injunghiata cu un cutit, iar fratele mai mic, in varsta de 17 ani, era plecat de acasa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Apropiati ai familiei au declarat ca intre cei doi frati existau divergente, din cauza comportamentului celui mai mic, care nu asculta de parinti. Fratele mai mare i-ar fi reprosat suspectului comportamentul, iar cei doi s-ar fi batut.

Politistii confirma ca in urma acestor marturii ale cunoscutilor, fratele mai mic a devenit suspect, el fiind cautat si gasit luni dimineata. A fost ridicat de pe strada si dus la audieri.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, Gabriela Dinu, a declarat pentru News.ro ca in acest caz se fac cercetari pentru infractiunea de omor, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov.

Dosarul ar urma sa fie transferat Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, avand in vedere varsta suspectului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si