Cea mai mare gimnasta din toate timpurile sta intr-o vila de 400.000 de dolari din localitatea Norman, aflata nu departe de Cleveland, capitala statului Ohio, dar Nadia Comaneci are o casa de vacanta de 2 milioane de dolari in statiunea Venice Beach, California.

Nadia Comaneci are o casa de vacanta. Venice Beach este o statiune exclusivista

Daca in casa in care locuieste cu Bart Conner si fiul Dylan, Nadia a investit pana intr-o jumatate de milion de dolari, in cea din Venice Beach, o statiune exclusivista de langa Los Angeles, a bagat mai multi bani. Asta pentru ca pretul mediu al unei case in localitate este, conform site-urile de imobiliare, de 2 milioane de dolari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Aceasta este casa din Norman a Nadiei Comaneci, evaluata la 400.000 de dolari

Nadia Comaneci are o casa de vacanta. Familia a petrecut Sarbatorile in California

Fanii au vazut ca Nadia Comaneci are o casa de vacanta din cateva fotografii postate de Sarbatori, familia „Zeitei de la Montreal” reunindu-se la Venice Beach pentru a petrece Craciunul si Anul Nou.

Pe langa Nadia, Bart si Dylan, la Venice Beach a venit si Liliana Comaneci, fosta cumnata a Nadiei.

Familia Nadiei a petrecut Sarbatorile in casa de vacanta din Venice Beach


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si