Surpriza de proportii la Exatlon Romania! Un nou concurent se alaturi competitiei din Republica Dominicana.
Oltin Hurezeanu, cel care a vorbit in repetate randuri despre evolutia prietenului sau, Ionut Oncescu, de la Exatlon Romania, a intrat in marea competitie.

Oltin Hurezeanu se va alatura echipei Faimosilor si va concura alaturi de ei impotriva Razboinicilor.
In anul 2002, Oltin Hurezeanu a castigat faima nationala dupa ce a castigat primul miliard la emisiunea prezentata de Virgil Iantu. 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

 

 

Ulterior, Oltin Hurezeanu s-a concentrat pe cariera lui in actorie, dar nu a neglijat nici activitatile sportive, dovada ca se poate lauda cu un trup bine lucrat si in forma, antrenat ore in sir la sala de sport. 
"Am o surpriza pentru Faimosi. E un nou concurent! Se numeste Oltin Hurezeanu", a anuntat Cosmin Cernat.

"Am facut sport, arte martiale, mai apoi am faut si jiujitsu brazilian. Imi place show-ul Exatlon, am ajuns sa urmaresc pentru ca era Ionut aici si din acelasi motiv ma aflu acum aici", a spus Oltin.

 

Sursa: Wowbiz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si