In aceasta dimineata, la Digi FM, Andrei Stoica a spus cine va fi cel care va castiga, dupa parerea lui, competitia.

De asemenea, pe pagina personala de Facebook, acesta a postat un mesaj emotionant pentru toti cei care l-au sustinut in competitia din care a fost nevoit sa se retraga, dupa o accidentare la genunchi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Exatlon... una din cele mai frumoase experiente din viata mea si cu siguranta cel mai tare concurs la care am participat. Doua luni pline de amintiri unice, trairi intense, eforturi mari, testarea limitelor si auto-depasire. O poveste frumoasa care, din pacate, s-a incheiat prea devreme, insa pe care o voi tine minte toata viata.

Multumesc colegilor “Faimosi” cu care am format legaturi stranse, cei cu care am impartit timp de 2 luni acoperisul, mancarea, bucuriile si tristetile... care mi-au fost colegi, prieteni, sprijin, familie... prin voi, o parte din inima mea va ramane mereu in Republica Dominicana.

Felicitari pentru castigarea Arenei a 4-a oara consecutiv!

Multumesc familiei mele, la care m-am gandit cand mi-a fost greu si care m-a motivat sa continui zi de zi, in ciuda conditiilor aprige. Multumesc prietenilor care m-au sustinut cat am fost plecat Multumesc sustinatorilor loiali care mi-au ramas aproape si mi-au urmarit evolutia in concurs, si celor noi care m-au descoperit si m-au apreciat odata cu Exatlon.

Razboinic sau Faimos? Vezi AICI ce a spus Andrei despre castigatorul Exatlon Romania!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si