In urma cu cateva zile, tanarul i-a transmis mamei sle un mesaj emotionant de Ziua Femei.

"Mama, stii ca nu sunt genul care sa isi exprime sentimentele in cuvinte mai ales pe facebook, stii ce iti doresc si cat te iubesc si respect si pentru cate.

Te iubesc! Esti o mama minunata chiar daca eu am fost

cum am fost, cu ajutorul tau am trecut prin multe, fara tine nu cred ca prindeam varsta asta, toate ca toate, sunt multe de spus si aici nu e nu e locul, dar tu le stii, sunt sigur ca simti ce vreau sa zic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Crede-ma ca tine nu e nici una, nimeni, e greu sa fii in locul tau de asta te apreciez asa mult. Te iubesc mama! Cand vin acasa, o sa iti cant iar cantecelul ala: as vrea sa iti culeg o floare, asta a fost primul gand de azi dimineata.

Esti cea mai frumoasa, buna, puternica femeie. Am momentele alea naspa cand ne certam, uita-le te rog. Altii au bani si vieti de invidiat, eu nu te-as da pentru nimic in lume. Eu te am pe tine si stii ce inseamna asta!

Prefer sa fiu sarac mort, dar sa te am pe tine sanatoasa si pe Lala si buni. Te iubesc mamico, iti doresc toata sanatatea si norocul din lume! Ti-as mai scrie multe aici, dar tu stii ce esti si cat contezi in familia noastra", este mesajul tanarului care a murit in accidentul din Gorj.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si