Tragedia a avut loc in California cand SUV-ul in care se aflau Jennifer si Sarah Hart impreuna cu cei 6 copii ai lor a iesit de pe o autostrada si a plonjat in gol de la o inaltime de 30 de metri. Toti cei 8 pasageri sunt presupusi morti, relateaza New York Post, citat de stirileprotv.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Cele doua femei sunt partenere si au adoptat impreuna 6 copii. Politia sustine ca nu sunt inca probe clare care sa dovedeasca faptul ca gestul lor a fost intentionat, dar nu au gasit urme de franare la locul a accidentului. Alte ipoteze luate in calcul sunt cedarea franelor sau explozia unui cauciuc.

Potrivit presei americane, cele doua femei se aflau in centrul unei investigatii fiind suspectate ca si-au lovit si

infometat unii dintre copii.
Vecinii lor le-au povestit Serviciilor de Protectie a Copilului ca unul dintre copii s-a plans ca nu i se da de mancare acasa. De asemenea, o fetita a cuplului a sunat la vecini acuzand ca a fost lovita de catre parinti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si