"Mancam Exatlon pe paine! Si noi, si femeile de 80 de ani, si copiii. Avem niste vecine la mine la tara, in satul Mozacu din Arges, care au peste 70 de ani. Stefan n-a trait la tara, nu ii placeau conditiile de acolo, nici nu il cunostea lumea. Cand ne-am dus in vizita vorbeau femeile ca sunt obosite, pentru ca stau seara sa vada Exatlon.

Se strang cateva vaduve la una acasa sa se uite la emisiune. Si le-am intrebat: "Dar de cine va place de la Exatlon?" Si am ras cand mi-au spus: "De baiatul ala, de Stefan!".  Nici nu l-au recunoscut pentru ca nu il mai vazusera de cand era mic. La fel se intampla si in Ciupa, satul sotiei mele", a povestit Dumitru Floroaica, tatal lui Stefan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele preferate de pirați din Bahamas- antena3.ro

Citeste si: Autoritățile au trimis un elicopter în localitatea Țăndărei. Peste 200 de polițiști și jandarmi au descins în mai multe case- wowbiz.ro

Familia si prietenii lui Stefan nu si-au imaginat ca vor trai atat de intens ceea ce se intampla in acest show. Traiesc la diferite intensitati experienta, mama lui Stefan fiind si cea care se consuma cel mai mult urmarind evolutiile pe traseu ale lui Stefan. 

"Noi nu stiam absolut nimic despre acest format. Ne-am uitat de la inceput, dar nu credeam ca este un concurs asa de dur, foarte strict si care sa prinda la public atat de mult. Chiar vorbeam cu un prieten de-al meu, care mi-a spus ca dupa ce a vazut prima emisiune n-a mai putut sa se desprinda de televizor. Astepti sa vezi ce se intampla, te uiti pentru ca trebuie sa vezi mereu continuarea, nu te mai poti lasa.

Va spun ca n-am trait niciodata in viata mea ceva atat de intens... uneori te duci la limita, avem prieteni cu care ne mai uitam la emisiune, mai urlam, mai tipam.

Unii prieteni ma suna si ma apostrofeaza cand rateaza Stefan.. "Mai, frate, ce ai cu mine? Ce sa fac eu? Sa dau eu cu piatra?", le mai spun. Sotia mea traieste cred cel mai intens, trece de la o stare la alta, de la ras la plans. Oamenii au diferite reactii, stai si te gandesti cata patima poate sa starneasca aceasta emisiune", a subliniat tatal lui Stefan, concurentul Exatlon.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si