Crima din Botosani este un subiect socant care a impartit Romania in mai multe tabere, subiectil fiind intens dezbatut in special in mediul online.

Unii internauti lovesc crancen in adolescentul care ar fi ucis o tanara de 18 ani cu 30 de lovituri de cutit, altii zic ca nu trebuie sa uitam de prezumtia de nevinovatie inainte de "linsaj".

Adolescenta Petronela Mihalachi a fost ucisa cu bestialitate, cu 30 de lovituri de cutit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Ei bine, mai exista si o tabara care sustine ca de fapt iubita liceanului ar fi fost autorul infamiei din padure, dar foarte putini se intreaba ce calvar indura acum atat familia Petronelei, fata ucisa, cat si rudele lui Bogdan Ionel, presupusul criminal.

Sora mai mare a baiatului a rabufnit in urma cu cateva zile pe o retea de socializare, cand a vazut ca fost inaintata in spatiul virtual o petitie prin care mii de oameni cer ca fratele ei sa fie condamnat la inchisoare pe viata.

" Pe ce baza

declarati voi aici ca a facut-o el? Petitia pentru adevar unde este? Aaa, sau lasa ca asta-i de ajuns. Hai sa-l omoram, nu? Eu caut adevarul, atat. Astept sa se finalizeze cazul si daca se dovedeste nevinovat pentru savarsirea crimei, voi incepe eu o petitie pentru voi. Sa platiti pentru ca ne faceti sa suferim de 100 de ori mai mult", a scris Bianca Ionel pe o retea de socializare.

Sora lui Bogdan Ionel isi apara fratele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si