Ceaiuri pentru colesterol marit. Ceaiul verde!

Consumat cu regularitate scade nivelul de "colesterol rau". Ar fi bine sa-ti faci un obicei de a consuma in fiecare zi cam 2 cani de ceai verde. Este un adevarat miracol al naturii!

Ceaiuri pentru colesterol marit. Ceaiul de papadie!

Studii preliminare in lumea medicala au descoperit ca extractul de papadie poate sa scada nivelul total de colesterol si sa-l creasca pe cel bun (HDL) la soarecii de laboratori diabetici.

Bea 3 cani pe zi, pentru a obtine rezultate multumitoare.

Ceaiuri pentru colesterol marit. Ceaiul de ghimbir!

Ceaiul din radacina plantei miraculoase poate sa reduca din cantitatea colesterolului "rau" din organism. Proprietatile antioxidante ale ghimbirului mai au si alte efecte pozitive asupra sanatatii, protejand sistemul cardiovascular de cheagurile sanguine, care produc atacuri cardiace sau cerebrale.

Ceaiuri pentru colesterol marit. Ceaiul de catina!

Bogata in vitamina C si antioxidanti, catina regleaza nivelul de colesterol si este un bun tonic general. Cum o consumi – din fructele ei portocalii zdrobite, prepara o infuzie din bea 1-2 cani pe zi, timp de doua saptamani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si