Vă prezentăm în continuare meciurile în care sunt implicate formaţii care mai au motivaţie în această ultimă rundă din Il Calcio. De regulă, acestea se impun în disputele contra unor echipe aflate deja în vacanţă.

Să nu uităm ce s-a întâmplat în ultima etapă din Bundesliga, în care aproape toate grupările care aveau nevoie să bată au bătut. De exemplu, Vfb Stuttgart, care lupta pentru un loc de Europa League, a zdrobit-o (4-1) pe Bayern Munchen, chiar pe Allianz Arena.

Nu a fost nicio surpriză pentru cei care au analizat meciul şi au fost  atenţi la diferenţa de motivaţie.

LAZIO vs INTER MILANO (duminică, 20 mai, ora 21:45)

Începem analiza cu acest joc, chiar dacă el este spre finalul etapei, din punct de vedere cronologic. Lazio ocupă în acest moment locul al 4-lea în clasament, cu 72 de puncte, şi ar participa sezonul viitor în Liga Campionilor dacă ar rămâne pe această poziţie. De partea cealaltă, Inter este pe 5, cu 69 de puncte. În tur a fost 0-0, deci echipa din Milano va trece în faţa lui Lazio dacă va învinge la Roma.

Echipă probabilă Lazio: Strakosha – Caceres, Luiz Felipe, Şt. Radu – Marusic, Murgia, Leiva, Milinkovic-Savic – Lulic, F. Anderson, Caicedo.

Absenţi: Luis Alberto, Immobile, Parolo, Lukaku.

Echipă probabilă Inter: Handanovic – Cancelo, Skirniar, Miranda, D’Ambrosio – Gagliardini, Brozovic – Candreva, Rafinha, Perisic – Icardi.

AC MILAN vs FIORENTINA (duminică, 20 mai, ora 19:00)

Este un meci cu miză pentru ambele echipe. AC Milan este pe locul 6 (61 de puncte), poziţie care permite participarea în grupele Europa League. Dacă nu bat, milanezii pot fi depăşiţi de Atalanta (locul 7, 60 de puncte).

Fiorentina este pe locul 8 (57 de puncte), în afara zonei europene, dar cu o victorie  o egalează la puncte pe Atalanta (dacă formaţia din Bergamo pierde în ultima etapă). Cele două echipe nu sunt departajate de rezultatele directe (1-1 şi 1-1). În acest moment, Fiorentina are golaveraj +12, iar Atalanta+ 19. Golaverajul Fiorentinei ar creşte, iar al Atalantei ar scădea, dar rămâne de văzut cu cât. Victorie Milan are cotă 1.74 la Netbet.

 

Echipă probabilă Milan: Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez- Kessie, Locatelli, Bonaventura – Suso, Kalinic, Calhanoglu.

Absenţi: Montolivo, Borini, Conti, Biglia.

 

Echipă probabilă Fiorentina: Sportiello – Laurini, Milenkovic, Pezzella, Biraghi – Chiesa, Benassi, Badelj – Eysseric, Simeone.

Absenţi: Veretout, Lo Faso, Hugo.

 

CAGLIARI vs ATALANTA (duminică, 20 mai, ora 19:00)

 

Am vorbit despre motivaţia Atalantei. Cagliari este pe locul 16, cu un singur punct peste linia retrogradării. Dacă pierde sau face egal, fi depăşită de Crotone, prima echipă de sub linie.

 

Echipă probabilă Cagliari: Cragno

– Farago, Ceppitelli, Pisacane, Lykogiannis – Deiola, Barella, Padoin – Ioniţă – Farias, Pavoleti

Absenţi: Ceter, Castan

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Echipă probabilă Atalanta: Berisha – Mancini, Caldara, Palomino – Castagne, De Roon, Freuler, Gosens – Cristante – Barrow, Gomez.

Absenţi: Toloi, Masiello, Petagna, Spinazzola, Rizzo, Melegoni.

 

CHIEVO vs BENEVENTO (duminică, 20 mai, ora 19:00)

 

Chievo nu este salvată matematic, pentru că are doar cu două puncte mai mult decât Crotone şi poate retrograda dacă pierde cu Benevento (lanterna roşie), iar Crotone, Spal, Cagliari şi Udinese înving. Lui Udinese îi e suficient şi un egal ca să o depăşească.

 

Echipă probabilă Chievo: Sorrentino – Depaoli, Tomovic, Dainelli, Gobbi – Castro, Radovanovic, Hetemaj – Birsa, Inglese, Giaccherini.

Absent: Cacciatore.

 

Echipă probabilă Benevento: Puggioni – Sagna, Djimsiti, Toşca, Letizia – Sandro, Cataldi, Viola – Parigini, Diabate, Brignola.

Absenţi: Antei, Iemmello, Guilherme, Djuricic, Lombardi.

 

NAPOLI vs CROTONE (duminică, 20 mai, ora 19:00)

 

Napoli nu mai are cum să se mişte de pe locul 2, în timp ce Crotone are nevoie de victorie ca să spere în salvarea de la retrogradare. Pare o misiune imposibilă pentru oaspeţi, dar în Italia e posibil orice, pe final de sezon. Admiral oferă cota 5.60 pentru o victorie a lui Crotone.

 

Echipă probabilă Napoli: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Rui – Allan, Jorginho, Hamsik – Callejon, Milik, Insigne.

 

Echipă probabilă Crotone: Cordaz – Faraoni, Ceccherini, Capuano, Martella – Barberis, Mandragora, Stoian – Trotta, Simy, Nalini.

Absenţi: Benali, Budimir.

 

SPAL vs SAMPDORIA (duminică, 20 mai, ora 19:00)

 

Meciul prezintă interes doar pentru echipa gazdă, care este la egalitate de puncte cu Crotone, dar e avantajată de rezultatele directe din meciurile cu această echipă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Spal se salvează şi cu o remiză, dacă Crotone nu câştigă la Napoli. Logic, poate să şi piardă, dacă Crotone pierde, dar echipa antrenată de Semplici nu poate sta la mâna unui asemenea rezultat. Spal are cota 1.60 să bată, la Unibet.

 

Echipă probabilă Spal: Gomis – Vaisanen, Vicari, Felipe – Schiavon, Kurtic, Schiattarella, Grassi, Costa – Paloschi, Antenucci.

Absenţi: Everton, Ruiz, Cionek, Salamon, Meret, Boriello, Lazzari, Viviani, Mattiello, Marchegiani.

 

Echipă probabilă Sampdoria: Belec – Bereszynski, Silvestre, Andersen, Regini – Regini, Linetty, Torreira – Praet – Ramirez, Kownacki, Caprari.

Absenţi: Viviano, Murru, Quagliarella.

 

UDINESE vs BOLOGNA (duminică, 20 mai, ora 19:00)

 

Meciul are miză doar pentru Udinese, care este cu numai două puncte peste linia retrogradării. Echipa din Udine se salvează şi cu un egal, pentru că stă mai bine decât Crotone la rezultate directe.

 

Echipă probabilă Udinese: Bizzarri – Larsen, Danilo, Nuytinck – Widmer, Barak, Fofana, Jankto, Ali Adnan – de Paul, Lasagna.

Absent: Angella, Behrami.

 

Echipă probabilă Bologna: Mirante – Mbaye, de Maio, Romagnoli, Masina – Poli, Pulgar, Dzemaili – Verdi, Destro, Palacio.

Absenţi: Helander, Gonzalez, Orsolini, di Francesco.

 

Aşa cum spuneam, motivaţia contează mai mult orice în meciurile din ultima etapă, indiferent de campionat. Ar fi şi păcat să nu încercăm o miză mică pe un succes al lui Crotone la Napoli, nu-i aşa?

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si