Doi medici sunt cercetati in stare de libertate in urma decesului Ionicai Grigoras, medicul de la urgente care a consultat-o initial si medicul ei de familie la care femeia s-a adresat a doua zi de dimineata. Raspunsul primit a fost acelasi de la ambii: „Mergi acasa, nu ai nimic grav, ia antibiotice si totul va fi bine!” Dar bine nu a fost…

Ionica, in decurs de 48 de ore, s-a stins la varsta de 35 de ani fara un motiv anume.

Nu se stia suferinda de ceva, s-a simtit dintr-odata rau joi, 14 iunie, cand era la piata si de acolo a fost transportata cu ambulanta la spitalul din Tricase.

A fost supusa unei serii de consultatii din care nu a rezultat ca ar fi suferit de vreo anomalie particulara. Doctorii i-au prescris doar un tratament antibiotic si au lasat-o sa plece acasa. in dimineata de vineri, tanara femeie simtindu-se rau ar fi mers la medicul de familie care, dupa vizita, a asigurat-o ca nu sufera de nimic grav, spunandu-i sa continue tratamentul cu antibiotice. S-a intors acasa si pana in seara, Ionica Grigoras a decedat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat o femeie care a reciclat PET-urile pelerinilor de la Sf. Parascheva- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a reușit să facă o femeie care a reciclat sute de PET-uri de la Pelerinajul Sfintei Parascheva din Iași- wowbiz.ro

Cauzele decesului ei se vor stabili probabil pe data de 28 iunie cand este programata autopsia trupului neinsufletit. O prima audienta va avea loc in ziua de 27 iunie la Tribunalul din Lecce, ne-a spus sora Ionicai.

Ionica Grigoras era originara din judetul Vaslui si provenea dintr-o familie modesta. A venit in Italia aproximativ cu 5 ani in urma gonita de saracie si cu speranta unei vieti mai bune. Lucra ca ingrijitoare in Salve, provincia Lecce, iar acasa lasase in urma sa doi ingeri de copii.

Citeste mai mult pe Rotalianul.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si