La sectia de politie 2 din Capitala s-a preluat luni un apel, de la o femeie care anunta ca se afla in zona padurii Baneasa si urmeaza sa nasca. Inainte sa apuce sa spuna unde se afla exact, telefonul femeii s-a inchis si nu a ami putut sa fie contactata. ”Astfel, intreg dispozitivul de siguranta publica al Sectiei 2 Politie, impreuna cu doua echipaje din cadrul Sectiei 5 Politie, dar si cu echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, s-au deplasat in zona indicata in vederea depistarii femeii in cauza.

In urma activitatilor de cautare desfasurate in perimetrul indicat de apelanta, politistii au descoperit locul in care se afla femeia, vizibil insarcinata, careia i-au fost acordate primele ingrijiri medicale de catre unul dintre echipajele ambulantei, ulterior fiind transportata la spital, unde la scurt timp a dat nastere unei fetite perfect sanatoase”, anunta Politia Capitalei.

Femeia a fost gasita aproape in stare de inconstienta, iar politistii nu au putut stabili deocamdata cum a ajuns ea in padure, insa nu pare sa fi fost victima vreunei infractiuni.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

sursa: news.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si