Exista multe speculatii, insa cel mai aproape de adevar a fost raspunsul dat de un fost consilier de la Kremlin, Stanislav Belkovsky. In 2007 acesta spunea ca Putin "avea o avere estimata la cel putin 40 de miliarde de dolari". Daca ar fi asa, cifra l-ar plasa pe presedinte in Top 10 al miliardarilor lumii realizat de Forbes. Cunoscuta publicatie nu l-a inclus niciodata pe Putin in top pe motiv ca "averea sa nu poate fi verificata".

Se vehiculeaza ca averea presedintelui se compune din actiuni la mai multe companii, in special din sectorul petrolier. In plus, el ar mai detine 37% din compania petroliera Surgutneftegaz, 4,5% din gigantul Gazprom si ar avea actiuni si la traderul de marfuri Gunvor, inregistrat in Cipru.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Are cel putin 40 de miliarde de dolari, mai mult de atat nu putem estima. Cred ca are afaceri despre care nimeni nu stie nimic”, a declarat Belkovsky pentru The Guardian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si