Mihaela Buzarnescu are entorsa la glezna, dupa ce a alunecat in timpul partidei cu Svitolina, de la Rogers Cup. Ucraineanca de 23 de ani a sarit imediat in ajutorul romancei, i-a dat gheata si i-a tinut umbrela, ca sa o protejeze de picaturile de ploaie. „Imi pare foarte rau pentru ea! Sper sa se recupereze rapid si sa revina pe terenul de tenis! ” a spus numarul 5 mondial, Elina Svitolina.

"Am incercat sa o ajut si sa o calmez! Este foarte greu sa vezi... Iar pentru ea a fost o experienta neplacuta! Am vazut imediat ca este vorba despre ceva grav! Am fost socata! Este ingrozitor sa vezi cum se accidenteaza jucatorii atat de grav, pe un teren de tenis!" a comentat detinatoarea trofeului de la Rogers Cup.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mihaela Buzarnescu s-a accidentat in setul decisiv al partidei cu Elina Svitonila si a abandonat la scorul de 3 la 4. In precedentele doua intalniri directe din acest an, romanca si-a trecut in palmares doua victorii in fata jucatoarei din Ucraina.

Autor: Catalin Barbu
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si