Potrivit inregistrarii difuzate de Realitatea TV, masina nu este atacata de protestatari, unii chiar aplauda, iar luptatorii le spun sa elibereze locul ca sa se retraga. „Uite ne lasa sa plecam, ma, vorba buna mult aduce”, spune unul dintre ei. in acel moment prin statie se aude „Retrage-te!”. „Baga-ti-ai... in retragerea ma-tii”, comenteaza unul dintre luptatori, intrebând „Cine a dat, ma ordinul asta?”. „Dragos, ma”, ii raspunde un coleg.

„Sa-mi dai statia sa-i trag eu.... in statie”, vine replica.

In statie se aude „Ati reusit?”, Raspunsul este: „Ne retragem usor”. in acel moment pe imagini se vede cum lumea incepe sa alerge. „Ce-a facut, ma?”, intreaba un luptator. „Intervin jandarmii, vin jandarmii, aoleo”.

Prin statie se aude: „Intervin jandarmii, sa dam inainte”. Un luptator SIAS din masina spune: „sa stea jandarmii linistiti”. Masina inainteaza. Unul dintre politisti ii spune colegului sau: „Nu te duce, ma!”. Altul comenteaza: „au inceput pietrele” „Va rugam sa ne lasati, vrem sa parasim Piata”, spune altul.

In imagini se vad jandarmii care au aparut in zona. „Nu se face, frate, asa!”, comenteaza un luptator SIAS.

Echipajul este intrebat daca au ajuns jandarmii la fata locului si confirma. „Nu e bine, ma, ce am facut, trebuia sa ne retragem”, spune un politist.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In imagini se vede interventia jandarmilor care folosesc gaze, ceea ce-l face pe un luptaror SIAS sa exclame: „Mama ce da cu spray, ma, baiatule!”.

Pe inregistrare se aude cum unii din echipajul SIAS incepe sa tuseasca, probabil de la gaze.

Masina se retrage, fiind lovita de pietre.

Inregistrarea se incheie cu constarea unuia dintre politisti care spune: „ce minte de c...t a avut sa ne trimita aici”.

Seful Brigazii de Interventii Speciale a Jandarmeriei,Colonelul Catalin Paraschiv, a declarat, intr-un interviu pentru kmkz.ro, ca interventia jandarmilor in forta a inceput dupa ce prin 112 s-a transmis ca echipajul de politie trimis in zona Springtime a fost atacat.

„Totul s-a petrecut dupa ce s-a primit un apel la 112 ca cineva vandaliza locatia Springtime, iar echipajul de politie trimis la fata locului a fost atacat. Au fost trimise doua detasamente de jandarmi ca sa se duca si sa sprijine politia”, a spus el.

Ulterior au aparut inregistrari din zona, in care se vede ca masinile politiei nu au fost atacate.  

 

Sursa: Hotnews


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si