Courtney Whithorn a spus ca si-a provocat rana la deget dupa ce si-a ros intreaga unghie in urma cu patru ani si ca locul a devenit negru, dar i-a fost rusine sa arate familiei sau prietenilor. Tanara, in varsta de 20 de ani, originara din Anglia, dar care s-a mutat in Australia in urma cu noua ani a povestit ca a inceput sa isi roada unghiile din cauza ca era hartuita si umilita de colegii de la scoala.

Intr-o zi, fata a reusit sa isi roada toata unghia si, desi avea dureri, Courtney a ascuns rana urata de vederea celor din jur.

Pana la urma a ajuns la doctor, unde fata a primit vestea cumplita ca are cancer si ca trebuie sa intre de urgenta in operatie. In ciuda incercarilor medicilor de a-i salva degetul, a trebuit sa i-l taie in intregime saptamana trecuta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"Cand am aflat ca rosul unghiilor mi-a cauzat cancerul am fost socata", a spus fata de pe patul de spital. "Mi-am dat seama ca mi-am facut-o singura, dar nu stiam ca se va intampla asa. Cand te gandesti cati copii isi rod unghiile, pare o nebunie. Mi-am ascuns degetul tot timpul, dar cand am vazut ca pielea de pe mana incepe sa devina neagra, le-am aratat parintilor mei.

Nici nu va imaginati ce chin a fost sa tin mana ascunsa tot timpul asta. De fiecare data cand imi crestea unghia era tot neagra. Eu am mers la doctor din motivul ca mana mea arata urat, dar medicul a inceput sa imi vorbeasca despre operatie. Au incercat sa imi salveze degetul si sa imi puna o grefa de piele, dar medicii au facut niste analize si si-au dat seama ca ceva era rau de tot. A trebuit sa astept sase saptamani rezultatele biopsiei si cand a fost gara, rezultatul era incert. Nu se stia daca e malign sau benign, asa ca medicul a decis sa imi opereze toata unghia si sa indeparteze partea neagra. Apoi au mai facut niste teste si cand au fost gata am aflat ca era un melanom malign, ceva extrem de rar, mai ales la o varsta ca a mea. Mama mea a izbucnit in lacrimi. Nu ne venea sa credem.", a spus tanara.

Medicii au decis sa ii amputeze degetul ca sa fie siguri ca nu se va raspandi cancerul. Lui Courtney i s-au luat si probe limfatice pentru a se testa eventualitatea prezentei celulelor canceroase si va trebui sa astepte cateva saptamani rezultatele. Se roaga ca totul sa fie in regula, insa, chiar si asa, fata va trebui sa fie monitorizata periodic in urmatorii cinci ani si sa isi faca teste de sange.

sursa: ladbible.com

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si