Cosmin Cernat i-a întrebat pe concurenţii de la Exatlon cum şi-au câştigat primii bani şi ce au făcut cu ei, iar răspunsurile lor au fost cât se poate de sincere, unele dintre ele stârnind amuzamentul. Chiar prezentatorul a recunoscut că a făcut primii bani după ce a luat nişte perechi de „başcheţi” şi i-a vândut. Cu suma câştigat a mers să joace biliard.

„Primii bani i-am câştigat la concurs.

Pe vremea aceea erau suficienţi, aveam 7-8 anişori. Mi-am luat de toate, dulciuri, haine, lucruri pentru acasă. Toţi banii mei pe care i-am făcut în viaţa asta au fost munciţi din greu”, a povestit Monica Roşu.

„Eram la club unde am fost prima oară legitimat şi mama unui coleg era croitoreasă şi ne scria pe spale la echipament. Prima oară mi-am scris eu şi după au văzut colegi din sală şi au întrebat unde mi-am făcut şi am zis „Daţi-mi mie că vă fac eu”.Eu le luam tricourile, le dădeam colegului, îmi puneam şi eu ceva şi aşa am făcut la toţi din sală”, a povestit Mirel Drăgan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Giani Kiriţă a povestit că la 16 ani lucra în construcţii. „De mic copil am muncit la o fermă, culegeam cireşe, caise prune. Din banii câştigaţi mi-am luat blugi, o cămaşă şi o pereche de ghete de fotbal.

După care am lăsat ferma şi am lucrat în construcţii, adică făceam mortar”

„În vacanţa de vară am lucrat la crama la care lucra mama”, a povestit şi Alin Andronic.

„Îi făceam masaj la tălpi tatălui meu şi plătea minutul de masaj, dar nu mai ştiu ce făceam cu banii”, a povestit Războinica Ana Otvoş.

„Am furat un magnetofon de acasă şi l-am vândut”, a povestit Ionuţ Jaguarul, stârnind hohotele de râs ale tuturor celorlaţi concurenţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si