"O femeie în vârstă de 41 de ani, din Focșani, care conducea un autoturism marca Seat, pe strada Ion Basgan, pe lateralul Școlii Nr. 2 Focșani, a fost surprinsă de traversarea unei minore în vârstă de 6 ani, care a traversat prin față, ieșind dintre niște mașini staționate. Autoturismul a trecut peste copil. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a copilului, care a fost transportat în stare de conștiență la spital.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că șoferița nu consumase băuturi alcoolice", a declarat Daniel Fătu, șeful Biroului Rutier Focșani.

Potrivit presei locale, copila prezintă "politraumatisme prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură humerus stâng și fractură femur drept". În prezent este supusă analizei CT și cel mai probabil va fi internată în cadrul secțiilor de Terapie Intensivă și Chirurgie Infantilă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

 

Sursa: Monitorul de Vrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si