Femeia şi-a ucis iubitul acum patru luni, dar crima a fost descoperită abia recent când un dinte uman a fost găsit în blender-ul din casa cuplului.

Conform publicaţiei BBC, femeia a mărturisit poliţiei fapta ei numind-o un „moment de nebunie”. Va fi judecată în timp ce se desfăşoară investigaţia. Cei doi au fost într-o relaţie timp de şapte ani şi pare că nefericitul eveniment s-a petrecut după ce femeia i-a dezvăluit partenerului său ca vrea să se mărite cu altcineva, un bărbat din Maroc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Poliţia a explicat cum a fost ucisă victima, dar şi decizia halucinantă a femeii de a-l găti. A ales să-l servească unor cetăţeni pakistanezi într-un fel de mâncare ce părea orez cu carne.

S-a descoperit că bărbatul a dispărut după ce fratele său l-a căutat şi a găsit dintele în blender-ul din casa lor din oraşul Al Ain. A raportat totul poliţiei şi s-au efectuat teste ADN pe dinte care au confirmat oribila crimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si