Poze uriase cu chipul lui Visinel Stanca atarnau astazi pe palatul sau din Timisoara- semn ca interlopul va dainui pe vecie in lumea mafiota.

Tot in memoria lui, apropiatii au trimis zeci de coroane imense, care au fost transportate la cimitir cu un camion.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Sub parbrizul acestuia domnea un tablou urias cu rame aurii, in care era incadrat portretul lui Visinel.

Visinel Stanca, supranumit "Nasul din Banat" a construit, impreuna cu ginerele sau Ionelas Carpaci un adevarat imperiu, inspirat dupa modelul mafiei italiene.
A facut avere de zeci de milioane de euro din retrocedarile ilegale din Timisoara si a lasat familiei proprietati de valoare in centrul Timisoarei: vile, terenuri si cladiri istorice.
Intre acestea- un imobil in care functiona Clinica de Oncologie.

In urma cu sapte ani, Visinel a decis sa se mute in cladire, printre bolnavi. El si sotia lui au venit atunci cu fotolii si canapele, dar au fost opriti de politistii locali.

In acte, capul clanului interlop era sarac lipit. Toate imobilele de valoare erau trecute pe numele fiicei sale, Mirela- concubina lui Ionelas Carpaci.


Visinel Stancu era rareori vazut in public. Aparea in masini de sute de mii de euro doar la unele nunti opulente.

Ionelas Carpaci- ginerele favorit al lui Visinel si unul dintre cei mai bogati romi din tara, n-a putut participa astazi la funeralii.
Este incarcerat in Timisoara, dupa ce a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru escrocherii imobiliare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si