S-a născut cu sindromul Down și abia reușește să se exprime, dar asta nu îl împiedică să fie un sprijin real pentru frații lui paralizați.

Simon a fost adoptat de o familie din Statele Unite și este cel care îi ajută pe Jeremy, 33 de ani, și pe Nicole, 31 de ani, părinții săi adoptivi în treburile casnice. Printre aceste treburi zilnice el trebuie să aibă grijă și de cei trei frățiori ai săi care sunt paralizați.

Băiatul se descurcă perfect, se înțelege cu ei, îi hrănește și îi îmbracă ori de câte ori părinții lui îi cer asta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Părinții povestesc cum Simon se dăruiește neobosit și își îndeplinește cu bucurie sarcinile zilnice, iar înainte de culcare le dăruiește celor trei frați câte un sărut de noapte bună.:  "Luna trecută, Simon sa alăturat familiei noastre din Bulgaria. Este al patrulea copil bulgar pe care eu și soția mea l-am adoptat", au declarat părinții lui. Cei doi, Jeremy și Nicole se ocupă cu ajutorarea copiilor cu nevoi speciale.

"A început imediat să se joace și să aibă grijă de frații săi. De când Simon a devenit membru în familia noastră, zilele au devenit mai lungi, mai frumoase și mai pline de speranță. El mă inspiră pentru a fi un părinte bun", spune mama celor patru.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si