Richard Gere se bucura de una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa. Actorul a devenit tata cu doar cateva luni inainte de a implini 70 de ani.

Actuala lui sotie, Alejandra Silva, activista de origine spaniola, a dat nastere unui baietel la o clinica privata din New York. Cunoscut pentru discretia lui, proaspatul tatic nu a dezvaluit, deocamdata, numele pe care il va purta cel mic.

Citeste si: Un constănțean care era atent la telefon a ajuns cu mașina în mare

Cei doi au confirmat ca vor deveni parinti in luna septembrie a anului trecut, cand Alejandra a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu Dalai Lama, care ii binecuvanta sarcina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vestea sarcinii au primit-o la doar sase luni de la momentul in care au spus „DA" in fata ofiterului Starii Civile din Spania.

In ciuda celor 28 de ani trecuti de la filmarile la pelicula "Frumusica", Richard Gere nu si-a pierdut din gratia si talentul de cuceritor care l-au consacrat.

Citeste si: Situatie halucinanta intr-o comuna din judetul Arges. Oamenii sunt nevoiți să facă echilibristică în timp ce își duc morții la groapă!

Nu ne este de mirare ca actorul a reusit sa ii cucereasca inima frumoasei sale sotii care este cu 33 de ani mai tanara decat el. De cate ori apar in public, cei doi se poarta ca niste adolescenti indragostiti si nu se sfiesc sa se imbratiseze si sa se sarute in vazul tuturor.

Richard Gere si Alejandra s-au casatorit in aprilie 2018. Cei doi nu si-au dorit o nunta cu fast, evenimentul fiind unul intim, la care au participat doar rudele si cativa prieteni apropiati.

Citeste si: Accident MORTAL la Sibiu! A murit pe loc! Tragedia uriașă petrecută azi în România!

Cunoscutul actor american si sotia lui formeaza un cuplu de mai bine de patru ani. Actorul mai are un baiat, Homer James Jigme, in varsta de 18 ani, in urma casniciei cu fosta sotie, Carey Lowell. Nici Alejandra Silva nu se afla la prima experienta de acest gen. Aceasta mai are un baiat, pe nume Albert, in urma mariajului cu Govind Friedland.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si