Noutățile despre starea de sănătate ale Zinei Dumitrescu par să fie din ce în ce mai proaste, vârsta la care a ajuns creatoarea de modă – 82 de ani – fiind una care, din păcate, își pune amprenta asupra evoluției ei.

Patronul azilului în care "Mama Zina" locuiește de mai bine de 8 ani a mărturisit că aceasta refuza internarea pentru că își dorește să moară în patul azilului, nu la spital.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Am chemat salvarea din aceleași motive ca și până acum. Zina nu s-a simțit bine, nu mai are chef de nimic, e foarte slăbită. A refuzat să meargă la spital și nu a vrut să audă de o eventuală internare”, a mai declarat Cassian pentru Libertatea.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Vesti proaste despre starea de sanatate a Zinei Dumitrescu! ”Doar Dumnezeu știe...”| EXCLUSIV

Ion Casian, bărbatul care are grijă de celebra creatoare de modă, sustine că starea ei se înrăutățește de la o zi la alta.

”Nu pot să spun prea multe. Dar pot să vă spun că starea ei este din ce în ce mai gravă. Adică, pe zi ce trece se înrăutățește. Doar Dumnezeu știe ce se va mai întâmpla cu ea, dar merge din rău în mai rău.

Noi facem tot ce putem pentru ea, îi mai punem o perfuzie, îi mai chemăm Salvarea, mai merge la spital, o aducem înapoi, dar... nu știm ce va fi. Din păcate, lucrurile se înrăutățesc rapid pentru ea... Noi sperăm să fie mai bine, dar e doar speranța...”, a spus, în exclusivitate pentru reporterii WOWbiz.ro, Ion Casian, bărbatul care are grijă de celebra creatoare de modă.

Mai mult decât atât, ne-a mai dezvăluit el, situația ”Mamei Zina” este destul de disperată pentru ca el să se simtă neajutorat. ”Nu prea mai avem noi ce să îi facem, în afară de a o îngriji în fiecare secundă, o veghem tot timpul. Din păcate, vârsta ei nu îi mai permite, din ceea ce văd, nicio îmbunătățire a stării de sănătate, măcar o stagnare, ci duce din ce în ce mai jos...”, ne-a mai dezvăluit bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si