Fostul fotbalist nu vorbește despre acest lucru aproape deloc.

Citeste si: Imagini reale care întrec orice imaginație! Manele, dans și voie bună la priveghiul unui bărbat din România

Totuși, în urmă cu aproape 20 de ani, la începutul anilor 2000, la o emisiune televizată, Gică Hagi a vorbit și despre acest episod neplăcut din viața ei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ce este embolia amniotică, complicația care aproape a ucis-o pe Andreea Bălan! Ce se întâmplă în corpul unei mame în această perioadă!

"Am mai avut un frate, la mijloc, între cele două surori, tot Gheorghe îl chema, dar a murit. La noi este o superstiție că nu e bine să pui altui copil același nume cu aceluia decedat, dar tata nu s-a temut de această superstiție și tot Gheorghe mi-a pus numele. Când m-am născut a fost bucurie mare. Tata nu știa că o să aibă băiat. A cinstit-o pe moașă cu mulți bani de fericire, foarte mulți bani pentru vremea aia.", a povestit Gică Hagi la emisiunea respectivă.

Citeste si: Marius a ucis cinci oameni la Brăila și acum e în libertate! "Nu e drept. Mi-a omorât mama!"- Decizia instanței a înfuriat un oraș întreg!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si