Rachel Smyth este din Statele Unite și când a intrat în travaliu era acasă și își făcea temele pentru a doua zi. "Am simțit că s-a udat patul și, după câteva ore, am devenit mamă", a declarat ea. Rachel știa că a rămas însărcinată și, deși s-a gândit de multe ori la avort, a decis să păstreze copilul.

Citeste si: Un cântăreț cunoscut din România, prins BEAT la volan. "Nici nu mai putea pleca de pe loc. A leșinat la volan"- Cine este solistul care i-a uluit pe polițiști!

De la această poveste au trecut 10 ani, iar Rachel este o mamă împlinită care a găsit abia acum curajul să vorbească deschis despre această experiență prin care a trecut. Ea a decis să facă asta pentru a le face pe tinerele mame să nu renunțe la copiii lor, lucru tot mai des întâlnit în Statele Unite în ultima perioadă.

"M-am trezit și am realizat că patul meu era ud. Am fost împietrită. Câteva ore mai devreme îmi făcusem temele și mă uitam la TV. Ieșeam cu John în luna aprilie 2009.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Unul dintre cei mai importanți oameni ai Bisericii, condamnat la șase ani de închisoare! E TERIBIL ce le făcea copiilor! E ȘOC uriaș printre credincioși!

Aveam ambii 14 ani. El era un pic cam rebel, dar nostim. După câteva luni împreună, mi-am pierdut virginitatea, dar ne-am asigurat că foloseam prezervative. Am fost mereu grijuli, cu o singură excepție. În luna septembrie am descoperit că sunt însărcinată în nouă săptămâni.

Când i-am spus lui John, a zis că va fi bine, dar aveam doar 14 ani și m-am simțit copleșită decât de dezamăgiți vor fi părinții mei.

În acea noapte, m-am gândit că voi face avort, dar mă gândeam că nu voi mai putea trăi cu mine. O săptămână mai târziu, răul de dimineață a fost așa de rău încât mama m-a dus la doctor. Am izbucnit în lacrimi și i-am spus totul. La început, mama a fost furioasă, apoi m-a îmbrățișat. Când i-am zis și tatei, a fost șocat, dar ca și mama m-a susținut.

Citeste si: Richie Rich al fotbalului românesc. La 27 de ani, George Țucudean este milionar în euro, joacă fotbal de plăcere și este un băiat cu șapte ani de acasă

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Când am născut, mă gândeam să renunț la școală, dar am trecut toate examenele și am decis să îmi continui studiile, cu ajutorul mamei. În unele nopți mă simțeam epuizată. Mă uitam la fața lui Kyle care plângea după lapte și mă întrebam dacă o să pot face față.

Să fii o mamă tânără a fost o luptă uriașă. Dar în timp ce viața ar putea fi total diferită de cum am zugrăvit-o, nu aș schimba nimic", a dezvăluit Rachel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si