"Este un moment deosebit si intr-adevar mult asteptat. Din Bistrita vin. E un moment frumos. Miere pe suflet, sa zic asa.", spune un spectator.

Citeste si: O creatoare de modă a murit la 28 de ani. Operația estetică pe care și-a făcut-o i-a adus sfârșitul

A fost primul concert al artistului in inima Transilvaniei.

O armata de oameni a pregatit totul pana la ultimele detalii si pentru a marca premiera evenimentelor maestrul Andre Rieu a adus la Cluj o multime de surprize. Printre care duetul cu Gheorghe Zamfir.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Timp de trei ore publicul s-a putut bucura de muzica de calitate si divertisment.Nu a lipsit nici celebrul moment de vals care i-a scos la dans pe spectatori.

Citeste si: Fiul lui Andrei Pleşu, suspect într-un dosar de trafic de droguri de risc

"Am zis hai sa ne intoarcem in Romania pentru ca eu iubesc Romania, orchestra iubeste Romania si publicul ne iubeste pe noi.

Am spus hai la Cluj si a fost vorba de un spectacol, doua, trei si chiar patru.", spune Rieu.

Andre Rieu mai are programate trei concerte la Cluj Napoca. Toate sunt sold out, dar pentru seara de duminica organizatorii au suplimentat locurile. In cele patru zile de reprezentatii Andre Rieu si orchestra sa vor fi urmariti de peste 32000 de oameni.

Citeste si: Cum va fi vremea în weekend. Ce au anunțat specialiștii ANM


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si