„Era într-o zonă cu vegetație deasă, am auzit o voce de copil, m-am apropiat, am luat-o în brațe. Gândurile nu mai au o ordine anume...Emoțiile au fost atât de mari...Îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat așa și că e bine!”, a spus el.

„Nu știu ce e aia oboseală. În momentul ăsta nu sunt obosit”, a adăugat polițistul Mihai Blaj.

Agentul de poliție Mihai Blaj, din cadrul Postului de Poliție Blăgești- I.P.J. Bacău, a fost felicitat de conducerea Poliției Române.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Fetiță de 2 ani, dispărută de acasă. E alertă în Bacău

În urma căutărilor efectuate de polițiști, pompieri, jandarmi, reprezentanții autorităților locale și voluntari, fetița a fost găsită, astăzi, pe un deal, din localitatea de domiciliu, de agent de poliție Blaj Mihai, din cadrul Postului de Poliție Blăgești.

Din primele verificări, starea de sănătate a minorei este bună, la fața locului deplasându-se un echipaj al ambulanței, care i-a acordat îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: VIDEO| Coordonatoarea cresei in care copiii erau umiliti, batuta de un parinte

În cauză, polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Bacău au întocmit un dosar penal, în care se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, iar minora va fi expertizată medico-legal.

Este luată în calcul lipsirea de libertate pentru că fata a fost găsită într-o zonă unde s-au mai făcut căutări și nu era acolo aseară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si