Partiile din Valea Soarelui si Valea Dorului sunt perfecte pentru turistii care inca nu s-au saturat de schi sau snowboard. Iar specialistii spun ca stratul de zapada va ramane consistent pana la finalul vacantei.

Temperaturile din ultimele zile, care au ajuns chiar si la 13 grade Celsius, i-au incantat pe turisti. Unii dintre ei au renuntat la gecile groase si au testat partiile, in tricou.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Paste in paradisul de la Enisala

Partiile de la Cota 2000 din Sinaia sunt printre putinele locuri din tara unde turistii mai pot schia. Astfel, multi iubitori ai sporturilor de iarna au vrut sa imbine sarbatorile cu ultimele zile la schi.

Telegondola din Sinaia functioneaza la capacitate maxima si va fi deschisa pe toata perioada minivacantei. Tarifele pentru cei care folosesc transportul pe cablu raman la fel ca in plina iarna.

Pentru o urcare si o coborare cu telegondola, turistii platesc 55 de lei. Un schi pass valabil o zi intreaga costa 145 de lei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si