Vești extrem de proaste din partea medicilor despre starea de sănătate a artistului Mihai Constantinescu.

După ce luni seara cântărețul a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, Mihai Constantinescu a mai intrat într-un stop cardio-respirator, iar acum este în comă.

Din primele informaţii, artistul ar fi fost în stop cardio-respirator aproximativ 10 minute, iar medicii au reuşit să îl resusciteze după alte 20 de minute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În cursul nopții, însă, starea lui Mihai Constaninescu s-a agravat și a duferit un al doilea stop cardio-respirator, însoțit și de o hemoragie cerebrală.

În ultimii ani, artistul a suferit două intervenții la inimă. În urmă cu 12 ani, i-au fost montate valve biologice, iar în ultimele luni a fost de mai multe ori internat.

Citeste si: Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit în zbor! Bilanțul victimelor este devastator

Citeste si: Simona Gherghe, clipe grele după ce a devenit mamă din nou: „Mă gândeam să nu sufere...”

Citeste si: S-a format primul cuplu pe Insulă! "Avem un anunț de făcut..."

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, şi-a anulat toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

Prietenii artistului au vorbit despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

„Nu îmi vine să cred, e groaznic. Am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat de ziua mea. Eu cred că o să-și revină, trebuie sa-și revină. El are o voință mare. Dumnezeu îl va ajuta, pentru ca avem toți nevoie de el ”, a spus compozitorul Marius Ţeicu, într-o intervenţie la România TV.

Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre numul său prieten şi coleg de breaslă. Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si