Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de URgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov spun că au fost anunţaţi că o persoană s-a electrocutat pe podul CFR Herăstrău.

Citeste si: Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru, fără cuvinte la nunta la care au mers, la „Se strigă darul”: „Unde am ajuns?”

Citeste si: Bogdan Mocanu şi Andy s-au cunoscut înainte de Puterea Dragostei! Uite pozele cu foştii Roxanei, dezbrăcaţi, unul lângă celălalt! FOTO!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Citeste si: O tânără a murit în timpul unui act sexual bizar! Ce a scos iubitul de sub așternut i-a îngrozit pe anchetatori

Acolo s-au deplasat echipaje SMURD, autospeciala cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori, constatându-se că sunt două persoane urcate pe arcada metalică a podului.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, ambele persoane sunt în viaţă, fiind vorba despre doi adolescenți. Primul dintre aceştia s-a urcat pe arcadă şi s-a electrocutat, iar celălalt s-a urcat pentru a încerca să îl salveze.

"Prima persoană prezintă arsuri pe o suprafaţă mai mare din corp, iar cea de-a doua pe mici porţiuni.

În continuare nu se poate interveni din cauza tensiunii de pe fire", au transmis reprezentanţii ISU.

În prezent se intervine pentru scoaterea liniei de sub tensiune.

Sursa: news.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si