În mod oficial, tânărul lucra în construcţii, însă vecinii lui nu cred că acesta reuşea să câştige atât de mulţi ani doar din construcţii şi sunt de părere că ar fi fost implicat şi în afaceri ilegale.

În după amiaza zilei de 11 august, un bărbat din localitatea Luncavita, în timp ce conducea un autoturism pe DE 87, la ieșirea din comuna Vacareni, din cauza vitezei excesive, a părăsit partea carosabila și s-a oprit în curtea unei locuințe.

Citeste si: VIDEO. Declarație halucinantă a unui cunoscut al lui Dincă: „A fost un om meseriaș. Un mare domn”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: Mămici ameninţate de doi bărbaţi periculoşi, în parc: "Ai grijă, am văzut că ai copii"

Citeste si: Mesajul Majestății Sale Custodele Coroanei Române: "Suntem împreună martori la tragedia tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu"

În urma accidentului a rezultat decesul unui minor de 3 ani și a unei femei de 79 de ani, care se aflau în curte, precum și rănirea altor 2 persoane din curte și a 2 pasageri din auto.

Inițial, conducatorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de către polițiști pe raza localității Luncavita.

Acesta este un bărbat în vârstă de 39 de ani din Luncavita, care poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, acesta avea o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si