După ce s-au aflat toate aceste detalii și după ce un amic de-ai Ștefaniei a dezvăluit ce mesaje i-a trimis fata înainte să se sinucidă, o tânără a publicat un mesaj șocant pe Facebook.

Citeste si: Descoperire macabră în Dolj: A fost găsit spânzurat de o cruce din cimitir

"Acum, azi, am citit cine se bănuiește că este profesoara.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Eu am fost elevă la Liceul Callatis și am avut-o profesoară pe această individă. Pentru că nu eram clasă de real, la fiecare curs de informatică ne jignea, ne umilea, ne numea „proștii școlii” (deși mulți am avut medii de intrare la liceu mai mari decât cei de la mate-info), ne spunea cât suntem de tâmpiți, de insignifianți. La fel făcea și cu elevii de la clasele de mate-info. Au fost numeroase scandaluri pe care le-a generat. Limbajul și comportamentul ei erau abjecte. Încă am un gol în stomac când îmi aduc aminte cum putea să ne vorbească.

Citeste si: O judecătoare din Mureș a fost găsită cu gâtul tăiat lângă mașina sa

(...) Nu pot să cred că și după 10 ani de când am terminat eu liceul, este lăsată să batjocorească și să umilească generații de suflete nevinovate.

Rușine tuturor celor care îi permit să se mai afle la vreo catedră!", a scris Marina Simona Zanfir pe Facebook.

Sursa: spynews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si