“Intortocheate sunt caile Domnului” spune o vorba veche, si asa se intampla si cand preotul Vasile se intalneste cu primarul Ghita Spagoveanu, in vestitul sat din inima Moldovei, “Gaurenii de Jos”.

Ghita Spagoveanu, primarul din “Gaurenii de Jos”, interpretat de Radu Tibulca, si preotul Vasile, interpretat de Vasile Pantiru, isi dau intalnire chiar inaintea nuntii tinerilor Maria si Ion, care s-au decis sa-si uneasca destinele.

Cei doi “stilpi” ai comunitatii, preotul si primarul, se ajuta reciproc, dar nu asa cum, probabil, ne imaginam, in folosul comunitatii, ba dimpotriva …

“Grija mare, domn’ primar, ca nu-s banii mei astia! Sunt de la Biserica, de la lumanari”, il averizeaza preotul pe primar.

Neintelegand grija prietenului sau, Ghita Spagoveanu il asigura pe preotul satului de bunele sale intentii.

“Parinte … s-a intamplat vreodata sa-ti cer bani si sa nu-i dau inapoi? Vreau sa treaca nunta asta, ca il cunun pe <asta>, ca sa pot trece niste terenuri pe numele lui!”,  replica edilul satului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toate ca toate dar cand Ghita Spagoveanu, care se afla la nunta si in postura de nas mare, vine fara niciun ban in buzunar, ii da de gandit Preotului Vasile. Surprinzator de relaxat, primarul ii dezvaluie preotului Vasile cum a ajuns in aceasta situatie, fara bani in buzunar. Motivul este halucinant…

Petrecerea de nunta este completa atunci cand, pe “covorul rosu” apar Aurica (Andreea Lodba), padurarul Mitica( Petronel

  Gabriel Gongeanu)  si Cornel (Iulian Mehedint), iar cel din urma le va face un cadou de nunta mirilor, pe care il vor tine minte toata viata.

Citeste si: Teo Trandafir, premiata "Vedeta Anului", la „Gala Premiilor Capital – Eroii anului 2019”

Daca va reusi primarul Spagoveanu sa isi tina promisiunea fata de preotul Vasile, ce achizitie costisitoare a facut edilul de a ramas fara bani in buzunar, dar si ce cadou inedit de nunta au primit Maria (Aida Ioana Cojocariu) si Ion (Bogdan Burtila), veti putea afla urmarind episodul de sambata al serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Denisa, logodnica tânărului care a murit în accidentul din Spania, la capătul puterilor

Citeste si: Carmen de la Sălciua implicată într-un scandal uriaș


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si