„Am 17 ani și cu un an în urmă am fost victima lui... a monstrului Gheorghe Dincă.Nu am povestit nimănui până acum. Îmi era frică...”. Așa începe mărturisirea tulburătoare a adolescentei care susține că ar fi căzut și ea pradă lui Gheorghe Dincă. Suspectul de orori în serie ar fi racolat-o la ocazie, după același scenariu bolnav cu care a reușit să le ademenească în mașina groazei pe Alexandra și pe Luiza.



„Eu mergeam pur şi simplu pe trotuar şi a oprit o maşină lângă mine şi m-a întrebat dacă merg cu ocazia. Era Dincă. Am spus nu, să îşi vadă de drum. Dar a venit lângă mine şi mi-a pus ceva la nas şi am adormit după aceea...”, mai spune ea.

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu Gheorghe Dincă de anul acesta. „Monstrul din Carcal”, audiat la DIICOT

Fata locuiește acum în străinătate, cu părinții. De acolo ar fi luat legătura cu familia Luizei Melencul, prin mesaje. Nu a precizat dacă a fost violată sau bătută de individ- doar a spus că a suferit un șoc atunci când și-a dat seama unde ajunsese: „M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul şi mă simţeam rău, dar mai era o fată. Nu mi-a venit să cred când am auzit câţi ani avea.

Avea 12 ani, deci nu mi-a venit să cred...Fata aia de 12 ani era de două luni în casa lui Dincă. 12 ani, vă daţi seama?”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

STELIAN IORDACHE, bunicul Luizei: „Au spus foarte multe lucruri fete, dar n-am ajuns la un final, la finalul discuţiei, să-mi spună cum au scăpat din acea casă. Din Caracal a zis că este. Dar au plecat în altă localitate, să uite, adică, acele traume neplăcute prin care au trecut. Dincă nu se ocupa cu crime, cu omoruri, Dincă lua fete să le traficheze.

Gheorghe Dincă țese noi scenarii la DIICOT

Pe de altă parte- Gheorghe Dincă a ajuns astăzi încă o dată în fața procurorilor DIICOT. Cu o altă versiune. Cu alte declarații controversate. Individul nu mai recunoaște că ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

Șocant- dacă întoarcem puțin timpul. În urmă cu câteva luni povestea cu lux de amănunte cum ar fi chinuit-o zile la rând, după care ar fi ucis-o cu sânge rece.

Apoi, a venit cu o altă ipoteză bulversantă. Le-a spus procurorilor că de fapt ar fi omorât-o din greșeală- cu o lovitură- la nervi. Avocații cred că Dincă- văzând că anchetatorii nu au probe împotriva lui- țese scenarii care să-l spele cât mai mult de păcate.

În orele lungi în care a fost audiat a lăsat anchetatorii cu gura căscată. Monstrul din Caracal susține că ar fi avut mai mulți complici- nu doar pe individul care a fost deja arestat și care e acuzat că ar fi violat-o și el pe Luiza.

Iar respectivii complici i-ar fi fost alături și când a răpit-o și torturat-o pe Alexandra.

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Dincă a spus ca nu a omorat-o pe Luiza! Monstrul din Caracal a dat primele explicații

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

În plus- a mărturisit că Luiza e vie! 3 zile ar fi stat la el în casă, timp în care mai mulți bărbați ar fi violat-o. Apoi Dincă spune că doi traficanți ar fi fost luată din casa groazei și ar fi dus-o departe, dar nu a dat detalii despre locul în care ar putea fi.

Până acum procurorii au dovezi clare doar în privința morții Alexandrei Măceșanu. ADN-ul copilei de 15 ani a fost găsit în fragmentele osoase din butoi. Cât privește rămășițele din liziera de la marginea orașului Caracal, nici experții FBI nu au putut să-și dea seama ale cui erau.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si