Bravo, ai stil! Celebrities. “Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admisilor. După primul an, m-am apucat de meditații, și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic.

Citeste si: VIDEO EMOȚIONANT. Andreea Tonciu, în lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”

După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile.

Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Bravo ai stil! Celebrities. Bianca Rus, săgeată către Cătălin Botezatu: "E foarte rușinos să nu știi că port o creație de a ta... Spui doar vorbe în vânt care mă fac să plâng!”

Bravo, ai stil! Celebrities. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine; în România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis ”pas”.

Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie”, a povestit Cătălin Botezatu.

Citeste si: Andreea Tonciu răspunde acuzațiilor privind cine o îmbracă la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Are sau nu stilist?

Bravo, ai stil! Celebrities. Pe Cătălin Botezatu telespectatorii îl pot urmări în postura de jurat, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si