Oamenii legii au surprins un bărbat care umbla gol-pușcă prin Gara de Nord. Când au încercat să-l prindă omul a devenit agresiv și l-a atacat pe unul dintre jandarmi.

Camerele de supraveghere l-au surprins pe individ exact așa cum a venit pe lume. Bărbatul umbla fără nicio jenă, printre oamenii de pe peron. Autorităţile s-au sesizat imediat şi l-au prins pe bărbatul în vârstă de 46 de ani.

Citeste si: Jurnalist Kanal D, premiat de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

Atenție bucureșteni! Un individ agresiv umblă dezbrăcat pe peronul Gării de Nord

Dintr-o dată, omul a devenit agresiv și l-a lovit pe unul dintre jandarmii care îl imobilizau. Agresorului i s-a întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „ultraj”. Jandarmeria Bucureşti a transmis primul comunicat cu privire la incidentul care a avut loc.

Citeste si: Bărbat din Hunedoara, desfigurat de o haită de câini

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Atenție bucureșteni! Un individ agresiv umblă dezbrăcat pe peronul Gării de Nord

„Pe timpul unei misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, jandarmii bucureșteni au surprins un bărbat dezbrăcat în Gara de Nord. În momentul interceptării, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a devenit agresiv și a lovit unul dintre jandarmii aflați în patrulă. Bărbatului i-au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ultraj” și „ultraj contra bunelor moravuri".

Citeste si: Cum a furat Keanu Reeves toate aplauzele la Oscar 2020: Starul a venit cu mama lui pe covorul roșu

Autorităţile au declarat că agresorul a fost dus la spitalul Obregia pentru expertiza de specialitate.

Citeste si: S-a decis: jurnaliştii şi tehnicienii în radiodifuziune şi televiziune vor fi scutiţi de la plata impozitului pe venit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si