Ilinca Obadescu este si realizatorul si prezentatorul rubricii “Ce faci in weekend?”, difuzata in cadrul Stirilor Kanal D, unde vedeta prezinta alternative de distractie si petrecere a timpului liber pentru telespectatori.

Fie ca este vorba despre evenimente culturale, muzicale sau sportive care au loc in Romania, Ilinca Obadescu reuseste de fiecare data sa surprinda audienta cu cele mai interesante propuneri de petrecere a weekend-ului.

Dupa nenumarate materiale realizate, fie la malul marii, unde a experimentat plimbarile pe ski jet, antrenamente de box alaturi de profesionisti, sau vizite pe piste de karting, Ilinca Obadescu se declara pasionata de aceste activitati atat de diferite.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In cea mai recenta rubrica “Ce faci in weekend?”, Ilinca Obadescu a luat parte la o lectie de box, sub indrumarea puglistului Mihai Leu.

“Imi plac foarte mult cursele de raliu, imi pla​c adrenalina si viteza, si atunci prefer sa imi testez abilitatile de pilot pe circuit, si nu pe sosea. Imi place sa merg la karting, la alte sporturi cu motoare, pe circuit.

Prima mea experienta cu kartingul a fost in liceu. Referitor la box, dupa prima lectie, mi-am dat seama ca nu este doar un sport de forta, ci trebuie sa iti folosesti mintea, sa anticipezi miscarile adversarului si sa ramai mereu calm. Este o modalitate foarte buna de a scapa de stresul cotidian ”, povesteste vedeta Kanal D despre pasiunile ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si