Muzicianul a fost diagnosticat după ce a fost testat şi crede că a contractat boala în urmă cu două săptămâni la aeroportul Heathrow din Londra.

El a declarat la postul de radio RTE 2fm: "Acum 10 zile am simţit o tuse seacă. Eram la părinţii mei. A fost clar că un alt fel de tuse. Era foarte, foarte uscată. Nu am avut-o niciodată. Am fost puţin panicat.

M-am ridicat şi am plecat. După trei, patru zile am avut febră care a durat patru sau cinci zile. În total, experienţa mea nu a fost atât de gravă cum s-ar fi putut întâmpla în alte cazuri. Am fost destul de norocos", a povestit el.

Vedetă diagnosticată cu virusul covid-19

Vedetă diagnosticată cu virusul covid-19

Despre faptul că a fost în casa părinţilor săi, el a precizat: "Nu i-am îmbrăţişat, doar m-am ridicat şi am plecat. M-am dus acasă".

Vedetă diagnosticată cu virusul covid-19

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, avertisment cumplit

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Vedetă diagnosticată cu virusul covid-19

Artistul a spus că a fost "ca o răceală urâtă, nu ai energie deloc, eşti somnoros, dormi 12 ore pe noapte".

Citeste si: Pacientă internată la Maternitatea MedLife Griviţa, confirmată cu coronavirus

Prendergast a spus că a luat paracetamol, care l-a ajutat, şi a băut în jur de cinci litri de apă pe zi.

Citeste si: 16 cadre medicale de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi au intrat în izolare, după ce un pacient adus de la Suceava a fost confirmat cu coronavirus

Muzicianul a adăugat: "Nu l-am mai văzut pe tatăl meu din 12 martie. Nimeni din cercul meu de prieteni nu are simptome încă. Este un joc oribil al aşteptării, să vezi dacă oamenii din jurul tău s-au îmbolnăvit".

Citeste si: SUA, noul epicentru al pandemiei! OMS: Vedem o foarte mare accelerare a cazurilor

Formaţia irlandeză de rock Kodaline este formată din Stephen Garrigan (voce, pian, chitară), Mark Prendergast (chitară, pian), Vinny May Jr (tobe) şi Jason Boland (chitară bas).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si