Fermierul Gelu Barna, amendat cu 5.000 lei de polițiști în urmă cu câteva zile pentru că nu a trecut intervalul orar în care își muncește terenul pe declarație (conform propriilor spuse, ar fi apelat 112 pentru a reclama că este o victimă a abuzurilor poliției. Bărbatul recunoaște că a devenit nervos în momentul în care agentul de poliție din Timișoara l-a anunțat că-l va amenda.

”Am depasit limita după ce am luat amenda. Trebuia să mă descarc. Să nu uite domnul polițist că am sunat la 112, a venit un alt echipaj de poliție. Acel echipaj a zis că nu poate anula procesul verbal întocmit de colegul lui și să îl contest!”, a povestit Gelu Barna pe Facebook. 

Poliția: ”Nu avea ce să caute în Timișoara”

IPJ Timiș a venit îns cu o nouă versiune a poveștii. Reprezentanții instituției susțin că amenda încasată de fermier nu are legătură cu ora ci cu locul în care se afla. Polițiștii spun că Gelu Barna nu a putut să-și justifice prezența în Timișoara, cu toate că acesta o trecuse în declarație?!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

”Bărbatul nu a putut să-şi justifice prezenţa în Timişoara (marţi, n.r.) şi a fost sancţionat cu suma de 5.000 de lei, conform articolului 3 alineat 1 litera a din Ordonanţa militară nr. 3”, a afirmat reprezentantul IPJ Timiş, citat de Agerpres.

Citeste si: Cele mai frecvente întrebări pentru autorități în vremea pandemiei: „Pot merge la pescuit? Pot merge acasă de Paște?”

Citeste si: Gelu Barna, fermierul amendat, mesaj din mijlocul câmpului. FOTO

Citeste si: Previziunile sumbre ale specialiștilor! Ne apropiem cu pași repezi de vârful pandemiei de coronavirus. Ce se va întâmpla în țara noastră

”Eu pot să demonstrez că aveam ce căuta în Timișoara la ora aceea. Sunt curios cum o scaldă domnul polițist”, a replicat Gelu Barna pe Facebook.

”Bonus” de 3.000 lei pentru că a fost recalcitrant

Fermierul Gelu Barna a fost amendat zilele trecute cu 5.000 de lei după ce polițiștii care l-au oprit în trafic nu l-au crezut că se îndreaptă spre Săcălaz, acolo unde agricultorul administrează ferma Complet Land. Forțele de ordine nu au dat crezare adeverinței pe care fermierul le-a prezentat-o și, reprosându-i că nu are trecută ora la care se va întoarce de la semănat, l-au amendat cu 2.000 de lei. Pentru că agricultorul a protestat și le-a cerut justificări, polițiștii i-au aplicat amenda maximă de 5.000 de lei, scrie agrointel.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si