Institutul Yunus Emre a lansat platforma științifică covid19.tabipacademy.com ca parte a Proiectului de Cooperare Academică și Științifică din Turcia (TABIP) realizat sub auspiciile Președinției Republicii Turcia, pentru a permite tuturor părților interesate, care lucrează din greu să găsească un remediu pentru COVID-19, să urmărească cele mai actualizate studii științifice și evoluții tehnologice din sursele cele mai credibile.

Site-ul ”Covid-19 Hub” oferă tuturor sute de articole și cercetări gratuite în diverse categorii.

platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre
platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Institutul Yunus Emre contribuie la lupta științifică și tehnologică împotriva coronavirusului cu această platforma cuprinzătoare. Adunând laolaltă cele mai recente noutăți, date și descoperiri și făcând-o accesibilă oamenilor de știință, medicilor, producătorilor de echipamente medicale și tuturor părților interesate, care concurează cu timpul pentru a salva viețile a sute de mii de pacienți și a opri răspândirea virusului, accelerează lupta științifică și tehnologică împotriva coronavirusului.

 

Platforma prezintă în special cele mai bune practici și progrese din Turcia

 

În această perioadă în care nu ne putem permite nici cea mai mică pierdere de timp, platforma prezintă în special cele mai bune practici și progrese din Turcia, dar și din țări precum Germania, Coreea de Sud, SUA, Japonia etc. utilizând rețeaua Institutului Yunus Emre răspândită pe întregul mapamond.

platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre
platforma-informatii-covid-coronavirus-Institutul-Yunus-Emre

Contribuția fiecăruia este foarte importantă în lupta împotriva coronavirusului, ce afectează întreaga lume în același mod. Așteptăm opiniile, sugestiile și contribuțiile tuturor celor care doresc să susțină această luptă contra cronometru prin dezvoltarea în continuare a acestui site.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si