Administraţia Naţională a Penitenciarelor a anunţat, marţi, că un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat cu coronavirus.

”Poliţistul de penitenciare asigura paza unui obiectiv exterior, aflat în administrarea locului de deţinere, şi nu a interacţionat cu persoane private de libertate. Contacţii identificaţi în rândul personalului au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu, urmând a fi aplicate recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Braşov. Spaţiile de lucru au fost dezinfectate.

Se asigură, de asemenea, continuitatea activităţilor specifice”, a anunţat ANP.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că, până la acest moment, nu există situaţii în care, în urma testelor dispuse de Direcţiile de Sănătate Publică competente, să fie identificate persoane private de libertate infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Angajat al Penitenciarului Codlea, confirmat cu coronavirus
Angajat al Penitenciarului Codlea, confirmat cu coronavirus

Citeste si: Alte 9 decese provocate de coronavirus. Bilanţul morţilor ajunge la 827

Citeste si: Care este diferența dintre starea de alertă și starea de urgență?

Citeste si: Teste pentru coronavirus defecte? "Asta inseamna ca oamenii testati pozitiv cu aceste kit-uri nu sunt neaparat infectati"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si