"Am adoptat astăzi (joi, n.r.) în şedinţa de guvern o ordonanţă de urgenţă privind acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică, autorităţilor locale, necesarul de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale. În acest sens s-au aprobat măşti de protecţie pentru 2,3 milioane de persoane din categoriile defavorizate", a declarat Nelu Tătaru la finalul şedinţei de guvern.

El a precizat că se acordă câte 50 de măşti de protecţie persoanelor din categoriile defavorizate, aferente unei perioade de două luni.



Ministrul a mai menţionat că bugetul Ministerului Sănătăţii va fi suplimentat cu 230 de milioane de lei pentru achiziţia acestor măşti de protecţie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nelu Tătaru: România nu a depăşit vârful pandemiei de coronavirus
Nelu Tătaru

Citeste si: Proiect de lege care reglementează situaţia evenimentelor cu peste 1.000 de participanţi, în lucru

Citeste si: Ludovic Orban: România poate accesa 5 miliarde de euro pentru repornirea economiei

Citeste si: E oficial! Devine obligatoriu pe toată perioada stării de alertă. Nelu Tătaru a aprobat Ordinul

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si