Acest tip de serviciu poate fi obtinut prin 2 metode, si anume: angajarea unui contabil care sa lucreze in fiecare zi in cadrul firmei sau externalizarea serviciului de contabilitate. Pentru ca cea de-a doua varianta este mai convenabila din punct de vedere financiar din ce in ce mai multi proprietari de firme aleg sa externalizeze serviciul de contabilitate de care au nevoie. O astfel de decizie vine la pachet cu mai multe beneficii, nu doar cu beneficiul financiar.

Externalizarea serviciului de contabilitate este un trend la moda si in mediul de afaceri romanesc

Externalizarea serviciului de contabilitate este o masura la care apeleaza din ce in ce mai multe firme din mediul de afaceri romanesc. Acest concept nu este nou pe piata insa pana in urma cu cativa ani externalizarea serviciului de contabilitate nu a fost la moda. Beneficiile oferite de catre externalizarea serviciului de contabilitate ii face pe proprietarii de firme sa apeleze la aceasta varianta pentru a beneficia de serviciul de contabilitate de care au nevoie. Printre cele mai importante beneficii oferite de catre apelarea la serviciile unei firme de contabilitate trebuie mentionate urmatoarele:

  • Scad foarte mult costurile care trebuie platite pentru a beneficia de serviciul de contabilitate. Tinerea costurilor la un nivel cat mai scazut este unul dintre principiile de baza ale firmelor care doresc sa fie eficiente din punct de vedere financiar.

    O astfel de abordare poate fi pusa in practica si prin externalizarea serviciului de contabilitate. Un astfel de serviciu trebuie platit doar in momentul in care ai nevoie de acesta ceea ce face ca, costul care trebuie platit sa fie mult mai mic decat costul care trebuie achitat pentru a angaja un contabil.

  • Posibilitatea de a beneficia de servicii complexe de contabilitate. In cadrul unei firme de contabilitate lucreaza specialisti care sunt capabili sa ofere o gama mult mai variata de servicii de contabilitate in comparatie cu serviciul de contabilitate pe care il ofera contabilul angajat.

    Acesta este specializat doar pe un singur domeniu de activitate motiv pentru care nu poate oferi o gama variata de servicii.

  • Experienta foarte mare in acest domeniu de activitate. Apeland la externalizarea serviciului de contabilitate se elimina riscul de a colabora cu persoane care nu au experienta in acest domeniu de activitate sau nu se descurca foarte bine in acest domeniu.

Vei beneficia de acoperire contractuala. Marea majoritate a firmelor care ofera serviciul de contabilitate ofera si acoperire contractuala asatfel incat clientii sa nu aiba de suferit in cazul in care serviciul de contabilitate oferit naste eventuale daune.

De 16 ani, Real Cont – Audit pune la dispozitia clientilor cel mai profesionist serviciu de contabilitate

De 16 ani de zile, Real Cont – Audit este firma de contabilitate care ofera clientilor cele mai profesioniste si ieftine servicii de contabilitate. Toate serviciile oferite de catre aceasta firma au in centrul atentie satisfacerea nevoilor clientilor ceea ce a facut ca aceasta firma sa capete respectul tuturor clientilor care la un moment dat au beneficiat de serviciile de contabilitate oferite de catre Real Cont – Audit. Printre serviciile oferite mentionez urmatoarele:

  • Inregistrarea documentelor.

  • Evidenta analitica si sintetica.

  • Evidenta mijloacelor fixe.

  • Impozit venit micro.

  • Calculul impozitului pe profit.

  • Depunere bilant online.

  • Inregistrare in scop TVA.

  • Salarizare personal.

  • State, fluturasi plata salariu.

  • Consultanta in afaceri.

  • Consultanta management.

  • Inregistrare punct de lucru.

  • Inregistrare sediu social.

    Aceste servicii dar si alte servicii prestate de catre personalul care lucreaza in cadrul Real Cont – Audit sunt oferite la niste preturi mai mult decat avantajoase. Pentru a-ti face o idee despre cat de convenabil este sa apelezi la serviciile oferite de catre aceasta firma iata cateva tarife contabilitate Real Cont Audit:

  • 280 lei pentru contractarea pachetului SPRING BASIC CHOICE. Acest pachet se adreseaza firmelor fara TVA, avand intre 1 – 50 documente, cu 1 – 2 obiecte de activitate.

  • 575 de lei pentru contractarea pachetului de servicii SPRING SMART DEAL. Acest pachet se adreseaza societatilor fara cod in scopuri de TVA avand intre 51 – 100 documente.

  • 375 de lei pentru contractarea pachetului de servicii SUMMER BASIC CHOICE. Acest pachet de servicii se adreseaza societatilor care au cod de TVA si care au intre 1 si 50 documente si 1 – 2 obiecte de activitate.

895 de lei pentru contractarea pachetului de servicii SUMMER SMART DEAL. Acest pachet de servicii se adreseaza firmelor care au cod de TVA si care au intre 51 si 100 de documente.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pentru ca aceste servicii sunt doar o parte dintre serviciile oferite de catre aceasta firma trebuie sa iei legatura cu specialistii care lucreaza in cadrul Real Cont – Audit pentru a afla toate informatiile necesare despre serviciul dorit.

Concluzii

Cele mai bune tarifere pentru serviciul de contabilitate prestat dar si gradul foarte ridicat de expertiza avut de catre specialistii care lucreaza in cadrul firmei sunt doar doua dintre cele mai importante motive pentru care Real Cont – Audit este firma care trebuie trecuta la colaboratori pentru a te putea bucura de beneficiile oferite de catre externalizarea serviciului de contabilitate. Pentru a profita de tarifele promotionale practicate in aceasta perioada de catre aceasta firma trebuie sa iei cat mai repede legatura cu profesionistii care lucreaza in cadrul acestei firme. Asadar, nu mai pierde timpul si actioneaza pentru a detine o firma eficienta din punct de vedere financiar.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si