Daniel Sharman, pe care il puteti vedea interpretand magistral rolul lui Lorenzo de Medici in serialul "Familia Medicii: Conducatorii Florentei", difuzat la Kanal D, a declarat pentru presa italiana ca a fost in al noulea cer cand a obtinut acest rol prestigios si dificil, dar in acelasi timp fascinant si unic. Indragitul actor s-a documentat o lunga perioada despre personajul pe care il va interpreta.

" M-am documentat mult pentru acest rol.

Am citit mult despre ce a insemnat Familia Medici in istoria Italiei. Am petrecut cateva sapatamani in Toscana inainte de a incepe filmarile pentru a simti energia locului si pentru a intelege cu adevarat importanta acestui om.  Am avut un ghid in Florenta, un istoric.(...) Pentru mine a fost definitoriu sa inteleg cine a fost si care este povestea lui Lorenzo", a spus Daniel Sharman, care nu s-a multumit doar cu scenariul serialului pentru a intelege personajul pe care il interpreteaza.

Vedeta britanica a fost supusa unor sesiuni intense de antrenament fizic, pentru a performa in scenele de actiune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

" Am facut cateva sesiuni de scrima in facultate si pentru a juca in Othello. Dar nu eram nici pe departe expert in manuirea sabiei. Acelasi lucru s-a intamplat si in ceea ce priveste calaria. Pentru ambele m-am antrenat intens".

Ultimele doua episoade din „Familia Medici: conducatorii Florentei” vor putea fi urmarite astazi si maine, de la ora 22:00, la Kanal D, urmand ca de saptamana viitoare, in fiecare joi si vineri, de la ora 22:00, telespectatorii sa poata urmari noi episoade ale serialului turcesc „Patria mea esti tu”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si