Știrista Andreea Esca, soțul ei și băiatul lor au traversat clipe cumplite acum câteva săptămâni, după ce au fost infectați cu noul COVID 19. După o perioadă în care a preferat tăcerea, celebra prezentatoare a recunoscut apoi că familia ei a contractat virusul, declarând că soțul ei a avut cea mai severă formă de manifestare, fiind necesar un tratatemnt revoluționar cu plasmă. 

Citeste si: Andreea Esca, primele declarații după ce s-a scris că ar avea coronavirus

”Problema în cazul soțului meu… S-a întâmplat mult mai grav. Ceea ce i s-a întâmplat lui a fost o mare surpriză.  Alex, care este un bărbat de 50 de ani, care nu fumează, care face sport, care a dus o viață ordonată, a făcut cea mai gravă formă. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

M-a sunat fiul meu și mi-a spus «Mamă, să știi că pe tata l-au dus la ATI». Nu înțelegeam, nu puteam să cred.  Nu înțelegeam cum a putut ceda așa organismul lui.  Plămânii au fost extrem de afectați.

Organismul a reacționat violent și foarte repede a ajuns la Terapie Intensivă.”, a recunoscut Esca. 

Acum, toată familia prezentatoarei tv și-a revenit din punct de vedere medical, Esca reluându-ți locul la pupitrul știrilor, în timp ce recuperarea lui Alexandre este evident mai dificilă. Tocmai pentru a se relaxa împreună, Esca a plecat cu familia la domeniul ei din Porumbacu de Sus, postând recent o fotografie în care, pe fundal, în curtea casei tradiționale, se poate observa și Alexandre, echipat regulamentar cu mască de protecție. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si