Nelson Mondialu și-a pus dinți. Schimbare radicală pentru Nelson Mondialu. Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a făcut un live în timp ce conducea mașina. „Numai în dinți stau! Numai în dinți în stau. În dinți, în bmw. Am mașini de glorie! Mă duc la studio să scot melodia.” a transmis bărbatul.

Nelson Mondialu și-a pus dinți. Nelson Pop a făcut un clip video în timp ce conducea mașina pentru a ajunge la destinație.

„Nu mai mâncați, nu mai beți! Aveți motiv. Stați cu masca la gură !” a adăugat Nelson Pop.

nelson mondialu dinți noi
nelson pop

Schimbare radicală pentru Nelson Mondialu: „Numai în dinți stau!”

Nelson Mondialu și-a pus dinți. În timp ce conducea, Nelson Pop nu a mai ținut cont și a trecut pe culoarea roșu a semaforului. „Televiziunilor, am trecut pe roșu!” a zis Nelson Mondialu. Bărbatul a afirmat că va scoate pe piața muzicală o nouă melodie. El a mai scos o piesă, deoarece spune că acea colindă cântată de el de Craciun i-a adus norocul.

nelson și-a pus dinți
nelson mondialu dinți noi

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Nelson Mondialu și-a pus dinți. Citeste si: Încă o nuntă la „Puterea Dragostei”. Au făcut pasul cel mare chiar de ziua ei

Nelson Mondialu și-a pus dinți. Citeste si: Alex Zănoagă de la „Puterea Dragostei”, schimbare de look. Cum arată fostul concurent

Nelson Mondialu și-a pus dinți. Citeste si: Berna spune tot despre cearta cu Ella de la „Puterea Dragostei”: „Îmi pare rău că nu am ales-o pe...”

Nelson Mondialu și-a pus dinți. Fiul lui Nelson Mondialu a câștigat marea finală a emisiunii „Puterea Dragostei”. Livian Pop a câștigat suma de 10.000 de euro. Livian de la „Puterea Dragostei” și Bianca Comănici au format un cuplu în cadrul competiției. Atât tânărul, cât și iubita sa, au căștigat marele premiu. Fiecare a plecat acasă cu 10.000 de euro.

Nelson Mondialu și-a pus dinți. Citeste si: Bianca Comănici a ajuns la spital! Cu fața umflată, fosta iubită a lui Livian a spus tot ce i s-a întâmplat: „Nu pot să vorbesc...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si