Andreea, noua concurentă de la „Puterea dragostei”, sezonul 3, intră direct în vâltoarea luptei din competiție. Fata are un clinci cu Akebono și îl acuză pe acesta că o jignește. "Eram doar curios", explică el.

Andreea ia contact cu aspectele mai puțin ușoare din competiție și îl cunoaște și pe Akebono, unul dintre cei mai explozivi concurenți de la Puterea dragostei sezonul 3, alături de Alexandra, cu care, de altfel, a și intrat în numeroase conflicte.

Alexandra a intrat ieri în show-ul Puterea dragostei de la Kanal D, ea anunțând că a venit pentru George, nimeni altul decât fostul iubit al Monei. Aceștia au o poveste foarte controversată, iar despărțirea pare definitivă, mai ales în ceea ce o privește pe Mona, care a și părăsit casa Puterea dragostei.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 21 septembrie 2020. O nouă tânără concurentă va păși în casa iubirii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

Citeste si: Gabriel Vasiliu se întoarce la „Puterea Dragostei” după ce și-a anunțat logodna?! Imagini inedite

Citeste si: Berna de la „Puterea Dragostei”, mesaj în exclusivitate pentru știrilekanald.ro, de ziua fostei soacre

Andreea va avea mult de luptat cu celelalte pretendente la inima lui George, acestea nefiind puține. Alexandra a spus că e îndrăgostită de acesta și, înainte de a se cupla cu Akebono, Aya îl considera principala țintă pentru ea în competiție.

Cristian de la „Puterea Dragostei” își pierde cumpătul

Cristian Comănici se enervează în emisiunea de astăzi Puterea dragostei, de la Kanal D. Deranjat că nu e lăsat să vorbească, fratele Biancăi Comănici se ridică amenințător de pe canapea, dar e calmat de amicul său, Akebono, cu care a și fost în conflict în trecut.

Akebono intervine și îl liniștește pe Cristian Comănici, îndreptându-l pe acesta înapoi spre locul său de pe canapea.

puterea dragostei 22 septembrie
Cristian Comănici, extrem de nervos în cadrul emisiunii.[Sursa foto: Captură KANAL D]

Urmărește Puterea Dragostei marți, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, nu doar din fața televizorului, ci și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, doar accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Citeste si: Bianca Comănici trece prin momente dificile! Câștigătoarea de la Puterea Dragostei a ajuns la căpătul puterilor:"Sunt prea confuză..."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si