Preşedintele Partidei Romilor „Pro-Europa”, Nicolae Păun îi dă o replică dură şi demonteză toate acuzaţiile mincinoase lansate în cadrul unei dezbateri electorale de la un post de televiziune, de către fostul primar şi actualul candidat la Primăria Sectorului 5 din Bucureşti, Marian Vanghelie.

„Vreau să subliniez faptul că nu am nicio miză electorală, nu sunt înscris. Nu candidez la Primăria sectorului 5 nici ca primar nici ca consilier.

Nici copiii mei, nici o rudă de a mea, nu se află pe liste. Pe fondul afirmațiilor făcute de domnul Daniel-Marian Vanghelie, încerc să răspund acuzelor. Susține că eu am negociat voturile țiganilor din sectorul 5. Cumva în mintea lui „Marean”...nimic mai fals.” a declarat Nicolae Păun.

Nicolae Păun îl face praf pe Marian Vanghelie

Președintele Partidei Romilor la nivel național neagă orice legătură cu liderii PNL, mai ales cu Cristian Băcanu, candidatul PNL la sectorul 5. Nicolae Păun a transmis că l-a văzut o singură dată pe Cristian Băcanu și că de altfel nu au făcut nici-un fel de înțelegere. „Marean este un mincinos. Umblă cu lucruri murdare, de altfel nu mă miră. 16 ani a fost primar, minte că nu mai e. Are cinci dosare la DNA.” a adăugat Păun.

nicolae păun îl atacă pe vanghelie
Nicolae Păun îl face praf pe Vanghelie.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Marian Vanghelie joacă tare și tocmai ce a dat guvernul în judecată la Curtea de Apel București EXCLUSIV

Citeste si: Marian Vanghelie și-a ascuns ani de zile averea, dar acum a făcut-o publică! Candidatul la Primăria Sectorului 5 nu a câștigat nici un ban în ultimul an! EXCLUSIV

Citeste si: Cristian Popescu Piedone, câştigător al Primăriei Sectorului 5, după numărarea a 94% din voturi

Nicolae Păun îl atacă dur pe Marian Vanghelie, după ce acesta i-a adus acuze în cadrul unei emisiuni TV. Marian Vanghelie susține că Nicolae Păun dorește să-și facă un bloc cu zece etaje în locul unui parc, cu ajutorul firmei de construcții pe care o deține.

„Am spus și afirm că Piedone este o victimă colaterală, pentru că este condamnat la 8 ani și jumătate cu executare. Este păcat de acest om că plătește păcatul patronilor clubului Colectiv.” a menționat Nicolae Păun. Bărbatul afirmă că este prieten bun cu Cristian Popescu Piedone și nu a zis nici pe departe cele afirmate de Vanghelie, în legătură cu el.

Nicolae Păun este un politician român de etnie romă, membru fondator al Partidei Romilor „Pro Europa” și deputat din partea acestui partid în Parlamentul României.

Citeste si: A venit decizia din Dosarul Colectiv! Cristian Popescu Piedone și patronii clubului, condamnați la ani grei de închisoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si